Informasjon om smitteverntiltak på årets Julenatt-konserter.

Det er trygt å oppleve en Julenatt-konsert og vi følger til enhver tid de gjeldende smittevernforskriftene til Folkehelseinstituttet. Når du ankommer kirken, er stoler/benker og alle berøringspunkter vasket. Ved inngangen har vi berøringsfrie automater med håndsprit som du skal benytte før du går inn i kirkerommet. Det selges kun mellom 100 og 200 billetter til hver konsert.

Husk at dersom du er syk, i karantene, føler deg dårlig eller har vært i kontakt med smittede, skal du IKKE komme på konsert!

Ved ankomst:

Vi åpner dørene senest 30 minutter før konsertstart. Husk å holde minst én meters avstand til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe på vei inn i kirken. Det er ingen grunn til trengsel - det er god plass til alle i kirkerommet, og vi starter ikke konserten før alle er på plass! Vi har berøringsfrie automater med håndsprit som du skal benytte før du går inn i kirkerommet. 

I kirken:

Følg anvisningene fra vårt personell. Det er krav om 1 meters avstand i kirken. Det betyr stort sett at annenhver benkerad er sperret. Personer som bor sammen og faste partnere kan omgås normalt og sette seg sammen. Det skal være minst 1 meter (to stolbredder) til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe.

Etter konserten:

For å unngå trengsel under utgang, ber vi om at publikum går radvis ut av kirken, men start bakfra. Husk å holde minst én meters avstand til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe. Det er ikke tillatt å oppholde seg i kirkerommet etter konserten.

Billetter:

Du kjøper billetter til konserten på Ticketmaster.no. Dersom konserten ikke er utsolgt, er det også mulig å kjøpe billetter ved inngangen. Vær da oppmerksom på at vi ikke tar imot kontanter – kun kort og Vipps! 

Smitteoppsporing:

Vi er pålagt av myndighetene å ha oversikt over hvem som er tilstede på konsertene for å kunne bistå kommunen ved en eventuell smitteoppsporing. Vi får kontaktopplysninger om alle billettkjøpere av Ticketmaster og oppbevarer disse forsvarlig. De slettes 10 dager etter konserten.

Dersom du kjøper billett ved inngangen, må du oppgi navn og telefonnummer til oss direkte. Vi sletter informsajonen etter 10 dager.