Informasjon om smitteverntiltak på årets Julenatt-konserter.

Det er trygt å oppleve en Julenatt-konsert og vi følger til enhver tid de gjeldende smittevernforskriftene til Folkehelseinstituttet. Når du ankommer kirken, er stoler/benker og alle berøringspunkter vasket. Ved inngangen har vi berøringsfrie automater med håndsprit som du skal benytte før du går inn i kirkerommet. Det selges kun mellom 100 og 200 billetter til hver konsert.

Husk at dersom du er syk, i karantene, føler deg dårlig eller har vært i kontakt med smittede, skal du IKKE komme på konsert!

Ved ankomst:

Vi åpner dørene senest 30 minutter før konsertstart. Husk å holde minst én meters avstand til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe på vei inn i kirken. Det er ingen grunn til trengsel - det er god plass til alle i kirkerommet, og vi starter ikke konserten før alle er på plass! Vi har berøringsfrie automater med håndsprit som du skal benytte før du går inn i kirkerommet. 

I kirken:

Følg anvisningene fra vårt personell. Det er krav om 1 meters avstand i kirken. Det betyr stort sett at annenhver benkerad er sperret. Personer som bor sammen og faste partnere kan omgås normalt og sette seg sammen. Det skal være minst 1 meter (to stolbredder) til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe.

Etter konserten:

For å unngå trengsel under utgang, ber vi om at publikum går radvis ut av kirken, med start bakfra. Husk å holde minst én meters avstand til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe. Det er ikke tillatt å oppholde seg i kirkerommet etter konserten.

Billetter: NB! Oppdatert info!

Du kjøper billetter til konserten på Ticketmaster.no. Det bli IKKE anledning til å kjøpe billetter ved inngangen. Kun forhåndssalg.

Smitteoppsporing:

Vi er pålagt av myndighetene å ha oversikt over hvem som er tilstede på konsertene for å kunne bistå kommunen ved en eventuell smitteoppsporing. Vi får kontaktopplysninger om alle billettkjøpere av Ticketmaster og oppbevarer disse forsvarlig. De slettes 10 dager etter konserten.